Acest site folosește numai cookies pentru funcționarea sa. Este posibil ca anumite funcționalități să nu fie disponibile în absența lor. Continuând navigarea pe acest site, consimțiți la politica noastră privind utilizarea lor. Mai multe despre politica noastră de securitate, în pagina politica privind cookies.
Meniu
 

Consultanță HACCP

HACCP este o metodă de menținere sub control a calității igienice a produselor alimentare, un mijloc eficient de garantare a siguranței produselor, permițând asigurarea totală împotriva contaminării și pericolelor chimice care ar putea cauza îmbolnăvirea consumatorilor.

HACCP (Analiza Pericolelor şi Puncte Critice de Control) este o metodă de lucru şi nu un standard. Baza acestei metode o reprezintă implicarea personală.

Aceasta metodă vă va permite să evaluaţi riscurile, să analizaţi frecvenţa şi gravitatea acestora (evaluarea riscurilor alimentare), şi să implementaţi măsuri preventive pentru controlul acestora, pentru a asigura clienţilor dumneavoastră produse alimentare sigure!

Consaltis Consultanță și Audit vă oferă servicii complete de consiliere în vederea implementării și menținerii unui sistem de siguranța alimentului bazat pe principiile HACCP și a standardului ISO 22000. De asemenea, vă putem asista în timpul controalelor din partea DSVSA sau la obținerea diverselor autorizații necesare.

Serviciile noastre sunt oferite sub formă punctuală sau pe baza unor abonamente lunare/trimestriale/semestriale la prețuri accesibile.

  • Întocmire plan HACCP - întocmirea planului HACCP, a procedurilor de lucru și a programelor preliminare.
  • Verificări HACCP - verificarea periodică a modului în care sunt respectate cerințele de siguranța alimentului.
  • Asistență în relația cu DSVSA - asistență la controale sau la îndeplinirea măsurilor impuse de autorități.