Acest site folosește numai cookies pentru funcționarea sa. Este posibil ca anumite funcționalități să nu fie disponibile în absența lor. Continuând navigarea pe acest site, consimțiți la politica noastră privind utilizarea lor. Mai multe despre politica noastră de securitate, în pagina politica privind cookies.
Meniu
 

Consultant industria alimentară

Responsabilități

  • Elaborarea de documentații și memorii tehnice în domeniul industriei alimentare;
  • Oferirea de consultanță și asistență în relația cu autoritățile clienților firmei;
  • Efectuarea de audituri de siguranța alimentului la clienții alocați;
  • Obținerea diverselor acte de reglementare pentru clienții alocați.

Cerințe

  • Absolvent de studii superioare de specialitate (sau masterand);
  • Experiență în producție minim 1 an;
  • Diploma de auditor HACCP reprezintă un avantaj;
  • Cunoștințe despre alte standarde alimentare reprezintă un avantaj; 
  • Capabil să lucreze independent, să poată lua decizii sub presiune;
  • Rezistent la munca de rutină;
  • Disponibil pentru deplasări - cea mai mare parte a activităților se desfășoară la client;
  • Abilități consistente de lucru cu pachetul MS Office;
  • Carnet de conducere.

Beneficii Oferite

  • program flexibil (nu este obligatoriu prezența la birou atâta timp cât sunt îndeplinite sarcinile);
  • bonuri de masă;
  • bonusuri la îndeplinirea sarcinilor suplimentare;
  • bonus anual;
  • traininguri, certificări.