Acest site folosește numai cookies pentru funcționarea sa. Este posibil ca anumite funcționalități să nu fie disponibile în absența lor. Continuând navigarea pe acest site, consimțiți la politica noastră privind utilizarea lor. Mai multe despre politica noastră de securitate, în pagina politica privind cookies.
Meniu
 

Practică sau internship ingineria mediului

Consaltis Consultanță și Audit oferă studenților sau masteranzilor de la facultățile de specialitate posibilitatea de a efectua practica în cadrul companiei noastre pentru a avea ocazia de a cunoaște direct aspectele cu care se confruntă firmele din România în ceea ce privește obligațiile de mediu și cum pot ajuta în rezolvarea diverselor situații practice în domeniul protecției mediului.

Practica se adresează studenților de la facultăți de specialitate - Facultatea de Geografie, Facultatea de Biologie, Facultatea de Îmbunătățiri Funciare, Facultatea de Hidrotehnică sau la facultățile de specialitate din cadrul Universității Politehnice (Chimie, Biotehnologii etc.).

În cadrul practicii, vi se va asigura un training introductiv general, cu o prezentare a aspectelor de mediu pe care trebuie să le gestioneze o firmă, cerințele legale și de reglementare, după care veți însoți colegii noștri pe teren la activitățile pe care aceștia le desfășoară la clienții firmei și lua astfel contact direct cu activitățile pe care le desfășoară un responsabil de mediu.

La finalul practicii, în afară de documentele solicitate la facultate, vom elibera o scrisoare de recomandare care să vă fie utilă în viitor să obțineți un loc de muncă în domeniu. Sau, poate, cine știe, vom deveni colegi :)